Reuan Thai Massage - Traditionell Thai Massage
Thai Massage.
En över 2500 år gammal massage metod där muskler och leder utsätts för punktvist tryck. Thaimassage är mycket effektiv för att avhjälpa spänningsmuskelvärk relaterat till stress eller efter ett hårt träningspass. Den mjukar också upp leder, stela nackar, axlar och hjälper mot ryggbesvär.  Thaimassage kan också bara avnjutas i sin helhet som en avkopplande behandling.
 
 
Olje Massage
En avslappnande massage där olika sorters olja masseras över samtliga kroppsdelar. Den här massagen är mjukare och fokuserar mer på muskelknådning. Blodcirkulation stimuleras och musklerna hamnar i ett behagligt välbestånd. En riktigt skön avslappnande massage!
 
 
Aromaterapi Massage
Massagen är mjukare än olje massage och här används parfymerad olja av örter och blommor. Det ger muskler och leder ett extra välbehag och kroppen slappnar av från all stress och värk.
 
 
Fot Massage
Fotmassagen hjälper inte bara trötta fötter utan är även avslappnande för resten av kroppen. Genom att blodcirkulationen stimuleras känner man ett lugn och välbefinnande i det inre. Stress och oro minskar!
 
 
Ansiktes & Huvud Massage
Ansiktet masseras in med ett puder av örter, frukter och honung. Skinnet mjuknar och känns rent och avslappnat. Hjälper mot ett trött och stressat utseende. Även huvud, nacke och axlar masseras enligt traditionell princip.
 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint